Opvang voor kinderen met een handicap en jongvolwassenen met een beperking. Particulier initiatief met deels betaalde krachten. Wij streven naar een langdurig selfsupporting organisatie om zowel kinderen en volwassenen met een beperking te kunnen helpen.

Donated: €15,00
1 Donateurs

Introductie: Opvang voor kinderen met een handicap en jongvolwassenen met een beperking. Particulier initiatief met deels betaalde krachten.

Huidige situatie: Op dit moment verblijven er ca 80 kinderen en 50 jongvolwassenen met een zowel lichamelijke als geestelijk beperking.

Gewenste Situatie: Streven naar een langdurig selfsupporting organisatie om zowel kinderen en volwassenen met een beperking te kunnen helpen. Tevens functie opvang en medische faciliteit voor de wijk.

Gerealiseerd: In de loop der jaren diverse aanpassingen aan het huis, warm watervoorziening, muur t.b.v. veiligheid, helling voor rolstoelen, apparatuur, bedden, speciale matrassen, revalidatiemiddelen en fysiotoestellen. Ook regelmatig medicatie en levensmiddelen aangeschaft

Actie korte termijn: Noodzakelijke hulp verlenen en ondersteuning. Actie lange termijn: Onderkomen verder aanpassen en optimaliseren.